Onze ruimtes

In de Geubel zijn mooie, lichte ruimtes te huur voor iedere gelegenheid; van expositie tot een uitvoering van een vereniging en van een evenement tot een kleine vergadering. Er zijn ruimtes die bijvoorbeeld prima te gebruiken zijn voor repetities van verenigingen, maar er is ook een theaterzaal met podium te huur. De Geubel beschikt verder over een bar, dus er is altijd ruimte voor een gezellige afsluiting van een bijeenkomst. Het is tenslotte niet voor niets dat het gebouw al jarenlang de thuishaven is voor vele verenigingen. Maar ook het DamesCafé is er inmiddels niet meer weg te denken. Verder wordt De Geubel met regelmaat gebruikt voor exposities en ook het faciliteren van een uitvaart behoort tot de mogelijkheden.

De ruimtes in De Geubel zijn voorzien van moderne faciliteiten en in het hele gebouw is WiFi aanwezig.. U kunt de sfeervolle ruimtes met bijbehorende moderne faciliteiten huren voor o.a. workshops, lezingen en informatieavonden, voor zowel verenigingen als voor zakelijk gebruik. Wij ontzorgen onze klanten waar gewenst van
A tot Z; van ondersteuning bij de organisatie tot het leveren van horecavoorzieningen.

De zalen in De Geubel zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen. De indicatieve afmetingen zijn hieronder te vinden, evenals een plattegrond van het pand:

Geubelzaal: 175 m2
Repetitieruimte: 45 m2
Ontmoetingsruimte (incl. serre): 100 m2
Vergaderzaal 1: 30 m2
Vergaderzaal 2: 28 m2

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. We informeren u graag geheel vrijblijvend over de prijzen en de mogelijkheden.