In verband met de COVID-19 (Corona) maatregelen is de Geubel tot nader order gesloten voor alle activiteiten.


- GEANNULEERD -
De Geubel is al jaren de thuisbasis voor diverse maandelijkse activiteiten. Op vaste avonden zijn de PubQuiz, het Damescafé en het Repaircafé er te vinden. Het zijn altijd weer gezellige bijeenkomsten. Ook in het seizoen 2020/2021 staan deze activiteiten weer gepland. Kent u deze activiteiten niet en wilt u er een keer bij zijn? Neem dan even contact met ons op.

Damescafé

In het Damescafé komt maandelijks een flinke groep dames bij elkaar om wat gezelligs te doen, iets te knutselen, te genieten van een lezing of een workshop te doen. Elke keer is er weer een ander thema. De toegang is meestal gratis en het Damescafé start op de onderstaande data om 20.00 uur. Het is niet nodig je van tevoren aan te melden.

Zie voor data de onderstaande agenda.

Pubquiz

De Pubquiz is elke keer weer een kei-gezellig begin van het weekend. Diverse teams strijden erom de meeste vragen te beantwoorden en dat gaat gepaard met veel gezelligheid. Wil je meedoen? Dan kun je zelf een team samenstellen en met z'n allen komen, of je kunt aansluiten bij een bestaande groep. De Pubquiz start op de onderstaande data om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Zie voor data de onderstaande agenda

Repaircafé

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met rok die korter veel leuker is? Weggooien? Mooi niet! De Geubelcommissie organiseert maandelijks een Repair Café van 10.00 en 13.00 uur. Elke keer staan diverse vaklieden klaar, bijvoorbeeld elektriciens, naaisters en een fietsenmaker. Ze helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Wil je toch een bijdrage geven? Dat is natuurlijk altijd welkom!

Overige activiteiten

De Geubel biedt al jarenlang de vaste basis voor een flink aantal verenigingen. Om een indruk te geven, noemen we er hieronder een aantal.

Volkskoor 's Gravenmoer
Crescendo
Damescafé
Eetpunt 's Gravenmoer
EHBO-vereniging
Euterpe
Inloopspreekuur ContourDe Twern
Kaaikrakers
Kantkloskring 't Molenwiekje
PubQuiz
Repaircafé

Agenda

Planning Geubel 2020.pdf

Planning Geubel 2021.pdf